Dagens! eller gårdagens?
2014-07-31 @ 18:16:23 Allmänt

Dagens: 
 
 
Svart enkel kjol och en skön blus passar vädret!
 
 
Fix på altanen! kompliterat med en till filt idag ;) lyktorna och grejer fixade jag i söndags ^^
 
 
Och här har vi Gårdagens, NEJ jag var inte döend men som många säkert vet så är min mage lite sär... har väl haft kroniskt ont i mer än ett halvår. Ialla fall så kom Louise och Marcus öve med fika till sjuklingen och livade upp mitt humör! Är så himla tacksam att jag har de vänner jag har! Ni är unerbara! På kvällen blev det en jätte mysig filmkväll med fler vänner! Tacksam!
 

sommar uppdatering!
2014-07-31 @ 18:09:34 Allmänt

 hej och hå!
tänk så mycket som ska hända hela tiden, inte en lugn stund får man. Man kan väll säga att min sommar inte startade på bästa sätt och har varit rätt så jobbig. Men ändå är det en av mina bästa sommrar. 
Har varit på två utlands resor som varit fantastiska. Umgåtts med mina fantastiska väner och bara njutit av allt!
Tyvärr blir livet inte alltid som man tänkt sig och i måndags tog vi farväl av vår älskade älskade lilla vovebjörn. Han fick en skellettcancer tumör och fick välddigt ont så de fanns ingentig vi kunde göra. väldigt sorgligt och svårt men det var rätt beslut att ta. 
 
 
Min Älskade Älskade vän!
 
 
Annars har jag som idag spenderat några timmar på kontoret, skrivit fakturor och skickat iväg lite paket, chefen har semester så nu är det jag som håller i tyglarna :/ läskigt? eller? Inte direkt... Jag hoppas att ni har haft en fin och lagom varm sommar! själv tycker jag att det har varit lite varmt ;) värme är inte riktigt min grej alltid... Tacka vet jag kyla ;) haha